Wie van de drie

Nieuws

Een van de eerst stappen bij het opstellen van een levenstestament is nadenken wie u in vertrouwen zou willen nemen en wat diegene namens u allemaal mag doen. Denkt u daarbij aan vragen als: Wie mag namens mij mijn bankzaken regelen? Wie neemt straks mijn medische beslissingen? Of wie zorgt er voor mijn huisdier als ik dat zelf niet meer kan? Wat u aan wie toevertrouwt is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Onder de naam “Wie van de drie”, start de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) een nieuwe campagne. Centraal in deze campagne staat de website www.wievandedrie.nl. Om te inventariseren welke wensen iemand heeft en waar u over na moet denken voordat u een levenstestament kunt laten opstellen, is er een checklist ontwikkeld. Vragen over het beheer van uw geld, verkoop van het huis of medische kwesties kunnen erg confronterend zijn. Toch is het belangrijk dat men hier goed en tijdig over nadenkt. De checklist kan ook een hulpmiddel zijn om het gesprek met de notaris voor te bereiden.

Vraagt u, geheel vrijblijvend, onze tariefopgave voor het opstellen van uw levenstestament aan via info@notariszondervan.nl