Over ons

Notariskantoor Zondervan | Uw notaris voor de regio Zaltbommel

Sinds 2006 is Notariskantoor Zondervan actief met dienstverlening voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij zijn een toegankelijk kantoor, waar mensen vragen durven te stellen. Onze persoonlijke aanpak en professionele dienstverlening zorgen elke keer weer voor een tevreden klant. En dat is waar we voor staan. Ervaar het zelf!

Wij zijn gevestigd in Zaltbommel, met als werkgebied voornamelijk de regio Bommelerwaard.

Historie
In september 2006 is mr. C.H.P.D. (Coert) Zondervan beëdigd als notaris in Zaltbommel.

Na zijn eindexamen Atheneum aan de scholengemeenschap Buijs Ballot in Zaltbommel startte Coert Zondervan zijn studie fiscaal recht  in Tilburg. Na een onderbreking voor onder meer militaire dienst maakte hij de overstap naar de studie notarieel recht in Nijmegen.

In 1993 studeerde Coert Zondervan af en begon hij als kandidaat-notaris te werken in de algemene praktijk. Na op drie verschillende notariskantoren te hebben gewerkt, werd de stap gezet naar een eigen kantoor.

Kandidaat-notaris

mr. J.H. (Henri) van Maaswaal

Vanaf juli 2017 is Henri van Maaswaal ons team als kandidaat-notaris komen versterken. Na zijn studie notarieel recht aan de Universiteit Utrecht heeft hij bijna negen jaar gewerkt op een middelgroot notariskantoor. Daar heeft Henri ervaring opgedaan op bijna alle rechtsgebieden, zodat hij cliënten breed van dienst kan zijn.

Of het nu gaat om het oprichten van een BV, het notarieel begeleiden van een herstructuring, de overdracht van een woning, het adviseren en opstellen van een testament, het geven van een second opinion of het juridisch adviseren: Henri van Maaswaal is u op alle gebieden graag van dienst.

“Als (kandidaat-)notaris heb ik geleerd om op een juridische manier naar de werkelijkheid te kijken. Dat is een andere blik dan de meeste mensen hebben. Cliënten hebben vaak een verhaal die ze in hun eigen taal vertellen. Mijn taak is om dit te vertalen naar de juridische werkelijkheid en er vervolgens een oplossing voor te geven. Daarbij zijn persoonlijke aandacht en het inleven in cliënten voor mij erg belangrijk.”

“Veel mensen ervaren een hoge drempel om naar de notaris te gaan. Deze drempel wil ik graag wegnemen door de taal van de cliënt te spreken en voor hen toegankelijk te zijn.”

Paralegal

Mevrouw A.E. (Arianne) van Duijn LLB

Als specialist op het gebied van onroerend goed is Arianne van Duijn begin 2018 bij ons komen werken. Arianne is juridisch geschoold, heeft een bacheloropleiding Notarieel Recht behaald en is ingeschreven als Register Notarisklerk. De fijne kneepjes van het vak heeft ze geleerd bij een groter notariskantoor in het midden van het land.

Bij Arianne kunt u terecht voor alle vragen op het gebied van onroerend goed. Of het nu gaat om bestaande bouw, projectontwikkeling en nieuwbouw of splitsing in appartementsrechten, Arianne heeft er grondige kennis van en heeft bovendien relevante werkervaring.

Overige medewerkers

Mevrouw L.A. (Lisanne) van Wijk-de Jongh
secretarieel medewerkster

Lisanne van Wijk-de Jongh is sinds 2017 als secretarieel medewerkster werkzaam op ons kantoor.

Mevrouw L.A. (Laura) Meijerink
secretarieel medewerkster

In 2020 heeft Laura zich bij ons team gevoegd. Zij is voornamelijk werkzaam op de afdeling onroerend goed.

Mevrouw I.H.J. (Inge) Stoof-van Nerijnen
secretarieel medewerkster

Sinds 2020 werkt Inge twee dagen per week op ons kantoor.

Mevrouw J.W. (Judith) Blom
secretarieel medewerkster

Per 1 mei 2021 heeft Judith ons kantoor versterkt. Zij is voornamelijk werkzaam op de afdeling onroerend goed.