Over ons

Notariskantoor Zondervan | Uw notaris voor de regio Zaltbommel

Sinds 2006 is Notariskantoor Zondervan actief met dienstverlening voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij zijn een toegankelijk kantoor, waar mensen vragen durven te stellen. Onze persoonlijke aanpak en professionele dienstverlening zorgen elke keer weer voor een tevreden klant. En dat is waar we voor staan. Ervaar het zelf!

Wij zijn gevestigd in Zaltbommel, met als werkgebied voornamelijk de regio Bommelerwaard.

Historie
In september 2006 is mr. C.H.P.D. (Coert) Zondervan beëdigd als notaris in Zaltbommel.

Na zijn eindexamen Atheneum aan de scholengemeenschap Buijs Ballot in Zaltbommel startte Coert Zondervan zijn studie fiscaal recht  in Tilburg. Na een onderbreking voor onder meer militaire dienst maakte hij de overstap naar de studie notarieel recht in Nijmegen.

In 1993 studeerde Coert Zondervan af en begon hij als kandidaat-notaris te werken in de algemene praktijk. Na op drie verschillende notariskantoren te hebben gewerkt, werd de stap gezet naar een eigen kantoor.

Henri van Maaswaal
Sinds juli 2017 is Henri van Maaswaal werkzaam als kandidaat-notaris bij Notariskantoor Zondervan. Hiervoor heeft hij 9 jaar elders gewerkt als kandidaat-notaris.

Henri heeft zijn notariële opleiding in Utrecht genoten en is op alle rechtsgebieden actief, met het zwaartepunt op ondernemingsrecht en familierecht. Bij hem bent u dus aan het juiste adres om een B.V. op te richten, aandelen over te dragen, uw onderneming te herstructureren, maar ook om bijvoorbeeld een testament of levenstestament op te stellen.

Gerdy van Oss – Kosters
In 2023 is Gerdy van Oss- Kosters ons kantoor komen versterken als kandidaat-notaris. Zij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van onroerend goed en is daarnaast werkzaam in het familierecht.

Overige medewerkers
Verder zijn op ons kantoor de volgende personen werkzaam:
– Pascalle van der Linden
– Lisanne van Wijk
– Laura Meijerink
– Esther van Ooijen